Ringkøbing Skjern Kulturcenter
Ringkøbing Skjern Kulturcenter

LOUNGE 1:

Lounge 1 er en del af vores lounge område som indeholder i alt 4 lounges. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 1 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Den er cirka dobbelt så stor som nogle af de andre lounges. Der er plads til 70 personer som kan sidde i nye omgivelser. Lounge 1 kan naturligvis slåes sammen med de andre, hvis der ønskes mere plads.

LOUNGE 2:

Lounge 2 er en del af vores lounge område som indeholder i alt 4 lounges. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 2 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 2 kan rumme omkring 40 personer, og er dermed en af de mindre lounges til de mindre selskaber.

LOUNGE 3:

Lounge 3 er en del af vores lounge område som indeholder i alt 4 lounges. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 3 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 3 er den klart største af de 4 lounges da den kan håndtere op imod 80 personer.

LOUNGE 4:

Lounge 4 er en del af vores lounge område som indeholder i alt 4 lounges. De er nyopført i forbindelse med ombygningen af Skjern Bank Arena. Lounge 4 er lys og moderne og ligger på 1. sal. Lounge 4 er den mindste lounge vi har, hvor der kan være omkring 30 personer, men kan enkelt slåes sammen med de andre lounges, hvis man ønsker mere plads.