PORTVINSSMAGNING

Portvin er meget mere end blot lunken dessertvin, og den 12. oktober kan du selv få smag og syn for sagen til portvinssmagning i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Der skal smages på i alt otte forskellige slags portvine af typerne white, tawny og ruby, og det hele vil blive krydret med et spændende oplæg om portvinens historie og de forskellige huse og produktionsmetoder. Det bliver en alsidig smagning med rigtig gode portvine i forskellige prisklasser.

   

Smagningen bliver afholdt under kyndig vejledning af to lokale portvinsconnaisseurs, som aftenen igennem vil gøre publikum klogere på portvinens mange fortræffeligheder.

   

Spisning inden smagningen er inkluderet i billetten. Vi serverer en lækker menu tilpasset aftenens arrangement. Pris pr. billet inkl. spisning kl. 18.30 og 8 x smagning kun 399,- (+ gebyr). Der er begrænsede pladser!

Der er ikke reserverede pladser til spisning og smagning. Hvis I er flere som ønsker at sidde sammen, skal I sende en mail til cv@rskc.dk eller ringe på tlf. 20 95 98 99 og oplyse navnene på vedkommende. Så sørger vi for at reservere pladser ved samme bord til jer.

   

KØB BILLET

   

    

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge