HOLD DIN NÆSTE FEST HOS OS

SKAB DEN UNIKKE FEST I DE BEDSTE FESTLOKALER I VESTJYLLAND

Maden er et væsentligt element i den perfekte fest. I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter kan vi sammensætte en madoplevelse, som passer til dig og dine gæster. Vi vægter de gode råvarer og bruger den nødvendige tid på at lave maden fra bunden. Vi kan tilbyde lækre buffeter og tre retters menuer. Kun fantasien sætter grænsen.

 STIL KRAV TIL BORDDÆKNINGEN

For det gør vi. Vi er alle forskellige og har forskellige krav til borddækningen. Vi har derfor et bredt udvalg i duge, servietter og lys, som sammen med de smukke blomsterdekorationer er med til at skabe den helt rigtige stemning.

 TILPAS DINE OMGIVELSER

Vi har lokalerne til den lille fest og til det helt store arrangement med flere hundrede gæster. Vi har mange års erfaring med diverse arrangementer og ved derfor lige præcis, hvad der skal til for at skabe den gode oplevelse for vores kunder. Kom helt uforpligtende og se alle vores lokaler og find ud af, om der er et, som passer til dit arrangement.

Kontakt os på telefon eller mail og lad os tale om dine ønsker og behov, omend det er lokalerne, maden eller noget helt tedje, du har spørgsmål om.

KONTAKT KØKKENET

Hverdage: 7.00-14.30
Lørdag, søndag og helligdage efter aftale
Telefon: +45 24 81 94 25
kokken@rskc.dk

Vind burgere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og

VIND GAVEKORT

4 valgfrie burgere i CAFE B

Tag dine venner/ familie med til hygge