Ringkøbing Skjern Kulturcenter
Ringkøbing Skjern Kulturcenter

MAD & OPHOLD

Hos os er råvarerne i centrum

Maden i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter skal være præget af de gode smagsoplevelser og det stiller krav til os om at bruge de gode råvarer og lave maden fra bunden.

Vi ved, at hvert arrangement står og falder med forplejningen og der skal derfor være mulighed for at sammensætte en menu, der passer til dit arrangement og hvor smagen er i højsæde.

Vi gør det nemt for dig at skabe det gode arrangement uanset om der er tale om den store fest eller afholdelse af kurser og konferencer. Vi har de nødvendige faciliteter og ikke mindst personalet, der kan tilpasse dit arrangement, så det bliver lige som du ønsker dig.

Gør din fest unik

Hos Ringkøbing-Skjern Kulturcenter har du mulighed for at skabe din helt unikke fest ved at udnytte de mange muligheder, der ligger i at holde din fest i centeret. Vi har mange faciliteter under samme tag, så det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Mad ud af huset

Er også en mulighed – så skal du have selskab eller ønsker du en madordning i din virksomhed, så har vi også løsningen. Så udfordre os med dine ideer og kontakt os for et uforpligtende tilbud.

konfirmation 2017

KONTAKT OG ÅBNINGSTIDER

Hverdage: 7.00-14.30
Lørdag, Søndag og helligdage efter aftaler


Telefon: +45 2481 9425
kokken@rskc.dk