Ringkøbing Skjern Kulturcenter
Ringkøbing Skjern Kulturcenter

OVERNATNING

HER SOVER MAN GODT OM NATTEN

I Ringkøbing-Skjern Kulturcenter råder vi over et moderne overnatningsområde, der opfylder ethvert behov, både når det gælder enkeltpersoner, familier, firmaer, skoler og sportsklubber.

Har du brug for en enkelt overnatning, så står vi klar med et dejligt, lyst værelse til en attraktiv pris og ønsker du at få mad med i dit ophold, så er det også en mulighed.

Her er alle muligheder åbne

Skal du arrangere lejrskole eller træningslejr, så står vi klar med råd og vejledning, så I får det optimale ud af jeres ophold. Vi har mange faciliteter samlet under et tag og sammen med vores udendørsfaciliteter, så er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Vi ligger i Skjern Å deltaet og dermed tæt på et rigt dyre- og fugleliv, så mulighederne er mange, hvis man gerne vil udforske området.

Velkommen til en verden af burgere
og sjove oplevelser

Café B i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter serverer burgere til hele familien. Vi vil levere den gode madoplevelse og hver enkelt råvare er derfor nøje udvalgt. Som udgangspunkt laver vi det meste fra bunden, så kom og prøv en af vores burgere og få en god oplevelse med hjem.
                                                                                                       Menukort - Klik Her

Kontakt RSKC

Ranunkelvej 1-3
6900 Skjern
+45 97 35 45 00
kontakt@rskc.dk
Bowling:+45 97 35 33 33
Fitness:+45 24 81 94 09